Go to Top

Raquetes de neu + Casa Rural

Que millor que fer una excursió amb Raquetes de neu, preparada per a petits i grans. No podeu perdre l’ocasió d’aventurar-vos en un Parc Natural, als boscos de Roní i Montenartró, a l’estació de PortAiné. Una passejada de dues hores amb un guia que us interpretarà tot el paisatge per a que pugueu disfrutar d’aquesta activitat d’una manera tranquila i segura.

Per a que tan sols tingueu que precupar-vos de disfrutar, Sensació Pirineus, s’encarrega de tots els detalls necessaris per a fer aquesta escapada rural de la manera més òptima. Tant per part de l’allotjament, com per part de l’empresa realitzadora de l’activitat,  han sigut escollits personalment, per a que estigueu atesos per autèntics profesionals amb molta experiència que vetllaran per la vostra seguretat i gaudiment, i sempre amb un tracte humà. Raquetes de neu Sort

Aquesta activitat estarà disponible des del 6 de Desembre fins al 21 d’abril del 2014, ambdós inclosos (sempre i quan hi hagi neu!!!!), tot i que està subjecte a condicions meteorològiques i a la disponibilitat de l’organitzador en el moment d’efectuar la reserva.

El que ens fa diferents, és la proximitat amb els propietaris de les cases rurals, totes triades personalment, per a que l’estància sigui un dels factors més importants en aquesta escapada. Depenent de la quantitat de persones en el vostre grup o la disponibilitat per part dels allotjaments, hi haurà l’opció de Casa Rural o la d’un Apart-hotel Rural.

L’oferta inclou: Allotjament durant un cap de setmana en una Casa Rural + Material Raquetes de neu + Pals + 2 hores de Monitor.

Requisits per a realitzar l’activitat: Sense requisits (comptant que es una excursioneta a la muntanya).

Coses a portar per a realitzar l’activitat: Calçat per la neu i roba d’hivern, guants, ulleres de sol i crema solar.

Atenció! No tots els membres del grup han de realitzar forçosament l’activitat. Si algú vol gaudir de la Casa Rural sense realitzar l’activitat, podem oferir-vos la possibilitat de crear el pack, sense carregar l’extra de l’activitat.

Preu aproximat per persona per tot el cap de setmana: 60 €
(Cal tenir en compte que el preu pot variar depenent de quanta gent sou)

Més Informació