Go to Top

Raquetes de neu + Casa Rural

Raquetes de neu + Casa Rural

Aprofiteu l’ocasió de realitzar una activitat a l’avast de tothom, tan per condició física com per a totes les butxaques. Si mai heu caminat per un bosc, apreciareu unes sensacions totalment diferentes al caminar per sobre de la neu. Passejeu amb Raquetes de neu  pels boscos de Roní i Montenartró, a l’estació de Port Ainé. Una caminada de dues hores amb una guia que us ajudarà a interpretar el paisatge per a que pugueu disfrutar de l’activitat al màxim.

Aquesta activitat esta fins al 21 d’abril del 2014, ambdós inclosos (sempre i quan hi hagi neu!!!!), tot i que sempre està subjecte a condicions meteorològiques i a la disponibilitat de l’organitzador en el moment d’efectuar la reserva.

raquetes de neu

El que ens fa diferents, és la proximitat amb els propietaris de les cases rurals, totes triades personalment, per a que l’estància sigui un dels factors més importants en aquesta escapada.

L’oferta inclou: Allotjament durant un cap de setmana en una Casa Rural + Material Raquetes de neu + Pals + 2 hores de Monitor.

Requisits per a realitzar l’activitat: Sense requisits (comptant que es una excursioneta a la muntanya).

Coses a portar per a realitzar l’activitat: Calçat per la neu i roba d’hivern, guants, ulleres de sol i crema solar.

Atenció! No tots els membres del grup han de realitzar forçosament l’activitat. Si algú vol gaudir de la Casa Rural sense realitzar l’activitat, podem oferir-vos la possibilitat de crear el pack, sense carregar l’extra de l’activitat.

Preu aproximat per persona per tot el cap de setmana: 60 €
(Cal tenir en compte que el preu pot variar depenent de quanta gent sou)

Més Informació