Go to Top

Rafting Llavorsi + Casa Rural

Oferta Ràfting + Casa Rural

Preparat per baixar per les aigües braves del Noguera Pallaresa amb l’activitat que està més de moda ara mateix, en aquestes terres d’aventura?  Desafia la força del riu juntament amb els teus amics mentre aneu superant tots els obstacles amb la força de les vostres remades i un guia amb molta experiència. Prova el Rafting Llavorsi Sort als Pirineus de Lleida.

Per a que tan sols tingueu que precupar-vos de disfrutar, Sensació Pirineus, s’encarrega de tots els detalls necessaris per a fer aquesta escapada rural de la manera més òptima. Tant per part de l’allotjament, com per part de l’empresa realitzadora de l’activitat, han sigut escollits personalment, per a que estigueu atesos per autèntics profesionals amb molta experiència que vetllaran per la vostra seguretat i gaudiment, i sempre amb un tracte humà.

La disponibilitat d’aquesta activitat és del 15 de Març al 15 d’Octubre, tot i que està subjecte a condicions meteorològiques i a la disponibilitat de l’organitzador en el moment d’efectuar la reserva.

Rafting Llavorsi

L’allotjament serà en una casa rural, on podreu gaudir de la tranquil·litat i passar uns dies inoblidables. Si voleu venir acompanyats de les vostres mascotes, no dubteu en preguntar-ho i us trobarem la casa adequada.

L’ oferta inclou: Allotjament durant un cap de setmana en una Casa Rural + Ràfting Llavorsi – Rialp.

Requisits per a realitzar l’activitat: Saber nedar.

Coses a portar per a realitzar l’activitat: És necessari portar banyador, tovallola i crema solar. A més de calçat esportiu tancat o similar i que es pugui mullar, recanvi de roba i calçat per desprès de la activitat.

Atenció! No tots els membres del grup han de realitzar forçosament l’activitat. Si algú vol gaudir de la Casa Rural sense realitzar l’activitat, podem oferir-vos la possibilitat de crear el pack, sense carregar l’extra de l’activitat.

Preu aproximat per persona per tot el cap de setmana: 86 €
(Cal tenir en compte que el preu pot variar depenent de quanta gent sou)

Més Informació