Go to Top

Rafting Sort (amb trams infantils) + Casa Rural

L’activitat de muntanya amb més renom, ara també esta preparada per a totes les edats. Fareu rafting pel Noguera amb la màxima seguretat per a tots els membres de la família. Amb trams infantils, el menors de 12 anys podran baixar acompanyats pels seus pares per a que petits i grans experimentin les aigües braves. En el punts on el riu s’enfurisma una mica més, l’infant anirà amb cotxe fins a retorbar-se amb la barca per a tornar a muntar-hi i seguir el desafiament d’aquesta aventura que sempre més recordarà. Tot amb la màxima seguretat  per a la tranquil·litat de la família.

Per a que tan sols tingueu que precupar-vos de gaudir, Sensació Pirineus, s’encarrega de tots els detalls necessaris per a fer aquesta escapada rural de la manera més òptima. Tan per part de l’allotjament, com per part de l’empresa realitzadora de l’activitat, han sigut escollits personalment, per a que estigueu atesos per autèntics profesionals amb molta experiència que vetllaran per la vostra seguretat i gaudiment, i sempre amb un tracte humà. Rafting Sort

La disponibilitat d’aquesta activitat es del 15 de Març al 15 d’Octubre, tot i que esta subjecte a condicions meteorològiques i a la disponibilitat de l’organitzador en el moment d’efectuar la reserva.

L’allotjament serà en una casa rural molt acullidora a on podràs gaudir de la tranquilitat amb els teus familiars i passar uns dies inoblidables. Si veniu acompanyats de les vostres mascotes, no dubteu en preguntar i us trobarem un allotjament adecuat.

L’oferta inclou: Allotjament durant un cap de setmana en una Casa Rural + Rafting Sort.

Requisits per a realitzar l’activitat: Saber nedar i ser major de 10 anys. (En époques fora del desgel, normalment l’estiu, l’edat mínima pot ser reduida.)

Coses a portar per a realitzar l’activitat: Es necessari banyador, tovallola i crema solar. A més de calçat esportiu tancat o similar i que es pugui mullar, recanvi de roba i calçat per desprès de la activitat.

Atenció! No tots els membres del grup han de realitzar forçosament l’activitat. Si algú vol gaudir de la Casa Rural sense realitzar l’activitat, podem oferir-vos la possibilitat de crear el pack, sense carregar l’extra de l’activitat.

Preu aproximat per persona per tot el cap de setmana:
– Que vulgui realitzar el recorregut normal del Ràfting: 85 €
– Que vulgui realitzar el tram infantil al Ràfting: 69 €
(Cal tenir en compte que el preu pot variar depenent de quanta gent sou)

Més Informació