Go to Top

Puenting a Sort + Allotjament

Puenting en parella…la millor mostra d’amor! T’agradaria deixar anar adrenalina fent puenting a Sort? O potser ha sigut el resultat d’una aposta perduda? No perdis l’ocasió d’aconseguir aquest pack que inclou una vetllada romàntica en un allotjament rural en un entorn privilegiat en plena naturalesa! No t’ho pensis més i sorprèn a la teva parella!
Puenting a Sort

Per a que tan sols tingueu que precupar-vos de disfrutar, Sensació Pirineus, s’encarrega de tots els detalls necessaris per a fer aquesta escapada romàntica de la manera més òptima. Tan per part de l’allotjament, com per part de l’empresa realitzadora de l’activitat, han sigut escollits personalment, per a que estigueu atesos per autèntics profesionals amb molta experiència que vetllaran per la vostra seguretat i gaudiment, i sempre amb un tracte humà.

La disponibilitat d’aquesta activitat es durant tot l’any, tot i que esta subjecte a condicions meteorològiques i a la disponibilitat de l’organitzador en el moment d’efectuar la reserva.

El que ens fa diferents, és la proximitat amb els propietaris de les cases rurals, totes triades personalment, per a que l’estància sigui un dels factors més importants en aquesta escapada.

L’oferta inclou: L’estancia durant un cap de setmana en un Allotjament Rural + Un saltada.

Requisits per a realitzar l’activitat: Sense requisits

Preu per parella pel cap de setmana (no inclosos salts adicionals): 150 €

Més Informació