Go to Top

Paintball Pirineus + Casa Rural

Esteu preparats per a realitzar una guerra de pintures entre els companyers del grup? Assumptes pendents?grups d’amics molt actius? Fes que el teu company elegeixi el color de l’equip contrari i prepara’t per a descarregar tot el cargador de boles de pintura a la seva esquena, per a que durant aquesta escapadeta rural tingui un molt bon record teu. Activitat perfecta per a comiats de solters en els boscos de Sort i sobretot per a grups grans, ja que si hi ha poca gent en cada equip les partides son massa ràpides i monòtones. No us ho penseu mes i reserveu el Paintball Pirineus.

Per a que tan sols tingueu que precupar-vos de disfrutar, Sensació Pirineus, s’encarrega de tots els detalls necessaris per a fer aquesta escapada rural de la manera més òptima. Tant per part de l’allotjament, com per part de l’empresa realitzadora de l’activitat,  han sigut escollits personalment, per a que estigueu atesos per autèntics profesionals amb molta experiència que vetllaran per la vostra seguretat i gaudiment, i sempre amb un tracte humà. Paintball Pirineus Sort

La disponibilitat d’aquesta activitat és durant tot l’any. tot i que es més recomanable fer-la entre la primavera i principis de la tardor.

Ja que es tracta d’una activitat que necessita de molta gent, ens hem posat en contacte amb cases rurals preparades per absorvir un grup gran (més o menys fins a 20 persones), tot i que si fossiu molts més també podriem contactar amb més d’una casa rural, totes del mateix poble per a que així us puguessiu allotjar tots a aprop.

L’oferta inclou: Allotjament durant un cap de setmana en una Casa Rural + Paintball + 100 boles.
La recarga de 100 boles adicionals costa 11 € (que seran pagats quan estigueu fent l’activitat)

Coses a portar per a realitzar l’activitat: Calçat esportiu, tot i que recomanem roba llarga.

Atenció! No tots els membres del grup han de realitzar forçosament l’activitat. Si algú vol gaudir de la Casa Rural sense realitzar l’activitat, podem oferir-vos la possibilitat de crear el pack, sense carregar l’extra de l’activitat.

Preu aproximat per persona per tot el cap de setmana: 72 €
(Cal tenir en compte que el preu pot variar depenent de quanta gent sou)

Més Informació