Go to Top

Observatori Montsec + Allotjament

Quina millor escapada que un cap de setmana en un allotjament rústic i poder veure les estrelles junt amb la teva parella. Des del Centre d’observació de l’Univers al Parc Astronòmic del Montsec (conegut com Observatori Montsec), coneixereu les constelacions amb l’ajuda d’una visita guiada feta per astrònoms professionals, on gracies a la seva baixa contaminació luminica, aquest cel està acreditat com el millor cel de Catalunya i un dels millors del món, per tot això, ha sigut galardonat amb el títol de Starlight.

Centre d'Observació de l'Univers.

Per a que tan sols tingueu que precupar-vos de disfrutar, Sensació Pirineus, s’encarrega de tots els detalls necessaris per a fer aquesta escapada romàntica de la manera més òptima. Tan per part de l’allotjament, com per part de l’empresa realitzadora de l’activitat, han sigut escollits personalment, per a que estigueu atesos per autèntics profesionals amb molta experiència que vetllaran per la vostra seguretat i gaudiment, i sempre amb un tracte humà.

La disponibilitat d’aquesta activitat comença el cap de setmana del 28 d’Abril fins al 30 de Novembre, tot i que recomanem fer-ho en entre la primavera i l’estiu ja que a la nit el temps refresca una mica. Tot esta subjecte a condicions meteorològiques i a la disponibilitat de l’organitzador en el moment d’efectuar la reserva.

La visita guiada és de dues hores, cal tenir en compte que la sessió comença a les 10 de la nit. La primera hora estareu al conegut Ull del Montsec, es tracta d’una cúpula de 12 metres de diametre on es realitza el passi “L’Inici de l’Era Espacial”. La segona hora serà al Parc de Telescopis, on podreu veure les estrelles i constelacions més llunyanes.

El que ens fa diferents, és la proximitat amb els propietaris de les cases rurals, totes triades personalment, per a que l’estància sigui un dels factors més importants en aquesta escapada.

L’oferta inclou: L’estancia durant un cap de setmana en un Allotjament Rural + Entrada al Centre d’observació de l’Univers.

Requisits per a realitzar l’activitat: Sense requisits

Coses a portar per a realitzar l’activitat: Una jaqueta per si a la nit refresca.

Preu total per parella pel cap de setmana: 110 €

Més Informació