Go to Top

Observatori del Montsec + Casa Rural

Viu un cap de setmana diferent amb la família, resolvent d’una manera entretinguda i didàctica tots els enigmes de l’univers. Des del Centre d’observació de l’Univers al Parc Astronòmic del Montsec, tambe conegut com l’ Observatori del Montsec, coneixereu les constelacions amb l’ajuda d’una visita guiada feta per astrònoms professionals, on gracies a la seva baixa contaminació luminica, aquest cel està acreditat com el millor cel de Catalunya i un dels millors del món, per tot això, ha sigut galardonat amb el títol de Starlight.

Per a que tan sols tingueu que precupar-vos de disfrutar, Sensació Pirineus, s’encarrega de tots els detalls necessaris per a fer aquesta escapada romàntica de la manera més òptima. Tan per part de l’allotjament, com per part de l’empresa realitzadora de l’activitat, han sigut escollits personalment, per a que estigueu atesos per autèntics profesionals amb molta experiència que vetllaran per la vostra seguretat i gaudiment, i sempre amb un tracte humà. Centre d'Observació de l'Univers.

La disponibilitat d’aquesta activitat comença el cap de setmana del 28 d’Abril fins al 30 de Novembre, tot i que recomanem fer-ho en entre la primavera i l’estiu ja que a la nit el temps refresca una mica. Tot esta subjecte a condicions meteorològiques i a la disponibilitat de l’organitzador en el moment d’efectuar la reserva.

La visita guiada és de dues hores, cal tenir en compte que la sessió comença a les 10 de la nit. La primera hora estareu al conegut Ull del Montsec, es tracta d’una cúpula de 12 metres de diametre on es realitza el passi “L’Inici de l’Era Espacial”. La segona hora serà al Parc de Telescopis, on podreu veure les estrelles i constelacions més llunyanes.

Atencio!! Ja que la sessió comença tard, l’ Observatori del Montsec disposa d’altres horaris diurns per a les families, no dubteu a consultar-nos.

El que ens fa diferents, és la proximitat amb els propietaris de les cases rurals, totes triades personalment, per a que l’estància sigui un dels factors més importants en aquesta escapada.

L’oferta inclou: L’Allotjament durant un cap de setmana en una Casa Rural + Entrada al Centre d’Observació de l’Univers.

Requisits per a realitzar l’activitat: Sense requisits

Coses a portar per a realitzar l’activitat: Una jaqueta per si a la nit refresca.

Preu aproximat per persona pel cap de setmana: 54 €
(Cal tenir en compte que el preu pot variar depenent de quanta gent sou)

Més Informació