Go to Top

Rutes a cavall + Allotjament

Hípica + Allotjament

A qué esperes per sorprendre a la teva parella fent unes rutes a cavall pel Pallars! Regala-li algo diferent, una experiència única. Podreu muntar a cavall envoltats de muntanyes, boscos i gaudireu d’esplèndides vistes on descobrireu un vincle diferent amb la naturalesa i desconnectareu de la rutina diària amb aquests nous amics.

Per a que tan sols tingueu que precupar-vos de disfrutar, Sensació Pirineus, s’encarrega de tots els detalls necessaris per a fer aquesta escapada romàntica de la manera més òptima. Tan per part de l’allotjament, com per part de l’empresa realitzadora de l’activitat, han sigut escollits personalment, per a que estigueu atesos per autèntics profesionals amb molta experiència que vetllaran per la vostra seguretat i gaudiment, i sempre amb un tracte humà.cavalls parella

La disponibilitat d’aquesta activitat és durant tot l’any, tot i que està subjecte a condicions meteorològiques i a la disponibilitat de l’organitzador en el moment d’efectuar la reserva.

Fareu una ruta de dues hores pels voltants de l’Estany de Montcortès, fen una ruta pels antics camins usats per accedir als prats i cultius, per roures centenaris fins a tornar al començament.

El que ens fa diferents, és la proximitat amb els propietaris de les cases rurals, totes triades personalment, per a que l’estància sigui un dels factors més importants en aquesta escapada.

L’oferta inclou: Allotjament durant un cap de setmana en un apartament rural + 2 hores de rutes a cavall .

Requisits per a realitzar l’activitat: Sense requisits.

Coses a portar per a realitzar l’activitat: Us aconsellem portar pantalons llargs, calçat còmode i tapat, roba d’abric a l’hivern i crema solar a l’estiu.

Preu total per la parella pel cap de setmana: 160 €

Més Informació