Go to Top

Excursions a cavall + Casa Rural

Voleu veure com els vostres fills es converteixen en uns autèntics vaquers durant una dia? Us volem fer arribar una activitat en família on el respecte pels animals i per la naturalesa es converteixen en factors primordials. Per als més petits de la casa hi ha la possibilitat de fer una passejada de 15 minuts en una pista tancada, amb cavalls professionals per a fer de cangur. Per als més grans us oferim unes excursions a cavall de dues hores per un dels últims entorns verges del Pirineu.

Per a que tan sols tingueu que precupar-vos de disfrutar, Sensació Pirineus, s’encarrega de tots els detalls necessaris per a fer aquesta escapada romàntica de la manera més òptima. Tan per part de l’allotjament, com per part de l’empresa realitzadora de l’activitat, han sigut escollits personalment, per a que estigueu atesos per autèntics profesionals amb molta experiència que vetllaran per la vostra seguretat i gaudiment, i sempre amb un tracte humà. Excursions a cavall

La disponibilitat d’aquesta activitat es durant tot l’any, tot i que esta subjecte a condicions meteorològiques i a la disponibilitat de l’organitzador en el moment d’efectuar la reserva.

Fareu una ruta de dues hores pels voltants de l’Estany de Montcortès, on podreu gaudir, des d’un punt de vista privilegiat, la naturalesa que us envolta mentres creueu antics passatges entre roures centenaris i miradors espectaculars.

L’allotjament serà en una Casa Rural molt acollidora a on podràs gaudir de la tranquil·litat amb els teus familiars i passar uns dies inoblidables. Si veniu acompanyats de les vostres mascotes, no dubteu en preguntar i us trobarem una estància adecuada.

L’oferta inclou: Allotjament durant un cap de setmana en un apartament rural + 2h d’hípica (o bé recorregut infantil de 15 minuts per la pista).

Requisits per a realitzar l’activitat: Sense requisits.

Coses a portar per a realitzar l’activitat: Us aconsellem portar pantalons llargs, calçat còmode i tapat, roba d’abric a l’hivern i crema solar a l’estiu.

Atenció! No tots els del grup han de realitzar l’activitat. Si hi ha companys que volen acompanyar-vos de Casa Rural pero no els hi ve de gust realitzar l’activitat, es pot crear el pack, sense que se’ls hi carregui l’extra per a fer l’activitat.

Preu aproximat per persona per tot el cap de setmana: 85 € (Si es vol fer el recorregut infantil, consultar preu)
(Cal tenir en compte que el preu pot variar depenent de quanta gent sou)

Més Informació