Go to Top

Hidrospeed + Casa Rural

Hidrospeed + Casa Rural

El Ràfting ja es queda curt? El cos et demana més adrenalina aquàtica? Llavors ets el candidat perfecte per a provar l’Hidrospeed. Encarar-te amb el Noguera Pallaresa amb l’ajuda d’un trineu flotant i unes aletes per a impulsar-te dins del cabal del riu. Viu de tu a tu, aquesta experiència cargada d’adrenalina a nivells màxims.

Per a que tan sols tingueu que precupar-vos de disfrutar, Sensació Pirineus, s’encarrega de tots els detalls necessaris per a fer aquesta escapada rural de la manera més òptima. Tant per part de l’allotjament, com per part de l’empresa realitzadora de l’activitat,  han sigut escollits personalment, per a que estigueu atesos per autèntics profesionals amb molta experiència que vetllaran per la vostra seguretat i gaudiment, i sempre amb un tracte humà. hidrospeed

La disponibilitat d’aquesta activitat és del 15 de Març al 15 d’Octubre, tot i que esta subjecte a condicions meteorològiques, la força del riu i a la disponibilitat de l’organitzador en el moment d’efectuar la reserva.

El que ens fa diferents, és la proximitat amb els propietaris de les cases rurals, totes triades personalment, per a que l’estància sigui un dels factors més importants en aquesta escapada.

L’oferta inclou: Allotjament durant un cap de setmana en una Casa Rural + Hidrospeed.

Requisits per a realitzar l’activitat: Saber nedar.

Coses a portar per a realitzar l’activitat: Es necessari banyador, tovallola.

Atenció! No tots els membres del grup han de realitzar forçosament l’activitat. Si algú vol gaudir de la Casa Rural sense realitzar l’activitat, podem oferir-vos la possibilitat de crear el pack, sense carregar l’extra de l’activitat.

Preu aproximat per persona per tot el cap de setmana: 97 €
(Cal tenir en compte que el preu pot variar depenent de quanta gent sou)

Més Informació