Go to Top

Barranquisme + Casa Rural

Barranquisme + Casa Rural

El Barranquisme una de les activitats que més triunfa avui en dia. Descendint pels barrancs naturals que ha creat l’aigua amb el pas del temps. Us recorrera adrenalina per tot el cos mentres aneu superant tots els obstacles mitjançant diferentes técniques, com ara, escalada, rappel, natació o salts d’altura. Esteu preparats per a desafiar les cascades, tobogans naturals i salts d’aigua que us deixaran com a autèntics exploradors?

Per a que tan sols tingueu que precupar-vos de disfrutar, Sensació Pirineus, s’encarrega de tots els detalls necessaris per a fer aquesta escapada rural de la manera més òptima. Tant per part de l’allotjament, com per part de l’empresa realitzadora de l’activitat,  han sigut escollits personalment, per a que estigueu atesos per autèntics profesionals amb molta experiència que vetllaran per la vostra seguretat i gaudiment, i sempre amb un tracte humà.

Barranquisme Casa Rural Allotjament Sort Pirineu Lleida

La disponibilitat d’aquesta activitat és del 15 de Març al 15 d’Octubre, tot i que esta subjecte a condicions meteorològiques i a la disponibilitat de l’organitzador en el moment d’efectuar la reserva.

El que ens fa diferents, és la proximitat amb els propietaris de les cases rurals, totes triades personalment, per a que l’estància sigui un dels factors més importants en aquesta escapada.

L’oferta inclou: Allotjament durant un cap de setmana en una Casa Rural + Barranquisme a prop de Sort, als Pirineus de Lleida.

Requisits per a realitzar l’activitat: Saber nedar, ser major de 12 anys.

Coses a portar per a realitzar l’activitat: Es necessari banyador, tovallola i crema solar. A més de calçat esportiu tancat o similar i que es pugui mullar.

Atenció! No tots els membres del grup han de realitzar forçosament l’activitat. Si algú vol gaudir de la Casa Rural sense realitzar l’activitat, podem oferir-vos la possibilitat de crear el pack, sense carregar l’extra de l’activitat.

Preu aproximat per persona per tot el cap de setmana: 86 €
(Cal tenir en compte que el preu pot variar depenent de quanta gent sou)

Més Informació